Dienstag, 1. September 2009

puff pastry

Yesterday I had some fruits for second breakfast (no I'm not a Hobbit). So easy can veganism be!


And later I made spinach-puff pastry from the Attila Hildmann cookbook. I just pimped the recipe with some dried tomatoes

Ingredients:
- puff pastry (I choose spelt)
- Spinach
- cashew-nuts
- sundried tomatoes
- salt, pepper, nutmeg

Kommentare:

C hat gesagt…

Mhm, die Blätterteigtaschen sehen lecker aus! Spinat + Blätterteig = Himmel.

Ich habe leider ein paar Probleme mit der Kommentarfunktion auf deinem Blog. Weiß auch nicht genau woran das liegt. Also, wenn ich nicht so oft was schreibe, dann weißt du zumindest, dass das nicht aus Desinteresse passiert!!!
Ganz liebe Grüße,
C

Hase hat gesagt…

Fruit for breakfast is fabulous. I always have fruit and nothing but fruit for breakfast. Lots of it, in all varieties, and I'm never ever getting tired of it.
I loooove my fruit :))

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